Neem een om stil te staan, te kijken, te luisteren,
na te denken, te reflecteren, te beslissen, en dan actie te nemen.

Coaching

Coaching is het faciliteren van een gesprek dat wil plaatsvinden: een gesprek met jezelf, met collega’s, mogelijk een gesprek in een nog ruimere dynamiek. Mijn uitdaging is luisteren naar de vraag die de coachee meebrengt waardoor er zich een pad aandient dat leidt naar een uitkomst die de vraag rechtdoet.

Wat ik als coach inzet: in een veilige omgeving aanwezig zijn, luisteren, het pad laten onderzoeken, alternatieve perspectieven aanbieden, spiegels voorhouden, aanmoedigen …  Finaal laat ik de vrijheid voor een eigen keuze en de daaraan verbonden actie.

In het moment daar zijn zonder oordeel, dat is mijn basis. Ik voel me vrij in de keuze van de methodiek en vertrouw het proces.  Zo sta ik in mijn kracht.

Wat kan je verwachten:

  • Elke vraag, elk onderwerp is welkom. Het is mijn overtuiging dat het antwoord reeds in de persoon aanwezig is en zich zal tonen. Die overtuiging laat me toe ongedwongen aanwezig te zijn.
  • De noodzakelijke voorwaarde om zo te werken is verbondenheid. Verbondenheid laat toe dat klanten mijn stijl accepteren en ook appreciëren – een stijl die eerder als direct, no nonsens omschreven wordt.
  • Word ik geconfronteerd met mijn eigen grenzen dan kan ik vertrouwen op een netwerk van betrouwbare collega’s.

 

Tevreden klanten

Eurocontrol MUAC
INVE Aquaculture
Janssens Pharmaceutuca
Philips
SEW Eurodrive
Terumo
Umicore
VMZinc