Neem een om stil te staan, te kijken, te luisteren,
na te denken, te reflecteren, te beslissen, en dan actie te nemen.

Focus op Invloed

Je weet wat je wil, het is duidelijk in je hoofd, je ziet de voordelen voor de organisatie ... alleen, op je eentje zal het niet lukken ! Waar zit je netwerk ? Hoe krijg je hen aan boord ?

Focus op Invloed vergroot de flexibiliteit van je invloedgedrag.

Interpersoonlijke vaardigheden laten rijpen, op een integere manier invloed uitoefenen, in de voorgehouden spiegel durven kijken, zelf je programma samenstellen …: samen met de kruiding van de deelnemers zijn het deze ingrediënten die het programma doen smaken.

Het zwaartepunt van de training is het  testen en oefenen van nieuw gedrag. Het accent ligt op het ontwikkelen van een eigen en unieke beïnvloedingsstijl. Evenwicht tussen denken en doen, harmonie tussen actie en reflectie: het is en blijft een boeiend leerproces!

Een theoretisch kader geeft inzicht en biedt houvast bij de oefeningen. Deelnemers die ervan proeven, hebben na afloop een gefundeerd zicht op de processen die hun eigen manier van doen beïnvloeden. Het praktisch en eenvoudig model vergemakkelijkt het praten en denken over invloedgedrag.

We werken in kleine groepen met meerdere trainers. Wie wil, kan tijdens de training een beroep doen op persoonlijke coaching sessies.

Praktische informatie: neem contact op met ons of surf naar Focus on Infouence.

Data :  

  • 25 – 28 november 2019 (volzet)
  • 25 – 28 mei 2020
  • 19 – 22 oktober 2020

Locatie: De Heerlijckyt van Elsmeren

Tevreden klanten

Eurocontrol MUAC
INVE Aquaculture
Janssens Pharmaceutuca
Philips
SEW Eurodrive
Terumo
Umicore
VMZinc