Neem een om stil te staan, te kijken, te luisteren,
na te denken, te reflecteren, te beslissen, en dan actie te nemen.

Dag lezer,
Dag lezeres,


U denkt er over na met een externe coach, bemiddelaar, facilitator aan de slag te gaan. Dan weet u wellicht graag op voorhand met wie u in zee gaat.
 

Een korte autobiografische inkijk.

Mensen intrigeren en inspireren mij. Uitgedaagd worden door hun verscheidene achtergronden, hun verschillende contexten boeit mij.  Door mijn passie en nieuwsgierigheid evolueerde ik naar een professionele zelfstandig coach, bemiddelaar, facilitator.  De vraag en behoefte van het individu, een team of een ganse organisatie vormen de basis van mijn interventies.  

Mijn toegevoegde waarde : een frisse blik en vrij bewegen !   Pertinente vragen stellen schrikt mij niet af; vragen ten dienste van de uitdagingen die mijn klanten ontmoeten.  Mijn reputatie : direct en respectvol, onbevooroordeeld in het luisteren naar de boodschap. Mijn stijl helpt klanten perspectieven ontdekken die inzicht brengen.

De rol die ik opneem schakelt i.f.v. de gesprekken die zich aandienen: in eerste instantie een klankbord om samen de weg te bepalen.  Meestal werk ik met senior leidinggevenden en hun medewerkers; als een verbinder en/of katalysator, afhankelijk van wat ik observeer en voel  in een gegeven situatie.  Afhankelijk van de onderwerpen die zich aandienen word ik gevraagd specifieke programma's te ontwikkelen en faciliteren.

Ervaring heb ik opgedaan door te werken en te wonen in het buitenland: Europa, US, Hong Kong.  Na mijn stappen in organisaties startte ik Time Out! en werk ik met overheidsbedrijven en bedrijven in de private sector, nationaal en internationaal.  Deze ervaringen gaven mij inzicht in organisatie-omgevingen & ontwikkelingen en culturele verscheidenheid.

Weet u graag meer, dan beantwoord ik heel graag uw vragen. 

Anita Vandevivere

Tevreden klanten

Eurocontrol MUAC
INVE Aquaculture
Janssens Pharmaceutuca
Philips
SEW Eurodrive
Terumo
Umicore
VMZinc